Voorstelling

Woonzorgcentrum Hollebeek is gelegen op het domein van Zorgcampus Hollebeek. Dit omheind domein, op het Kiel is te bereiken via de Turnersstraat 38, naast het stadion van voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dichtbij de Abdijstraat en de St. Bernardsesteenweg.

Middenin een groene omgeving biedt woonzorgcentrum Hollebeek  professionele zorg op maat aan 117 cliënten met 3 extra plaatsen voor kortverblijf. Het gebouw beschikt over ruime glaspartijen die zorgen voor een gevoel van ruimte en voor voldoende lichtinval.

Alle afdelingen hebben een eigen keuken, leefruimte en living met haard. Gezelligheid en huiselijkheid zijn hier troef. De terrassen met uitzicht op de tuin bieden de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht.

Elke éénpersoonskamer is voorzien van een eigen douche, toilet en lavabo.

Onze medewerkers stellen onze cliënten centraal met een ruim aanbod aan disciplines zoals verpleging, animatie, een psycholoog alsook ergo- en kinesitherapeuten. Daarnaast zorgen onze hotel- en technische dienst voor een optimaal verblijf.

Wij bieden gratis een aanvullend wellnessaanbod gedurende het verblijf. Onze cliënten kunnen genieten van een infraroodsauna, snoezelbaden en een massagestoel.

Voor meer info kunt u terecht bij ons sociale dienst: Carolien Coomans.