Personeel

Kwaliteitsvolle zorg bieden we dankzij voldoende gekwalificeerde medewerkers die het welzijn van onze cliënten centraal plaatsen.

Zorgteam

Onze zorgteam bestaat uit een equipe van verpleegkundigen en zorgkundigen aangevuld met orthopedagogen.

Per afdeling is er een teamverantwoordelijke die het zorgteam aanstuurt.
De hoofdverpleegkundige volgt het volledige zorgteam op en waakt over het welzijn van onze cliënten.

Onze verpleegkundigen begeleiden eveneens persoonlijk de samenwerkende huisartsen zodat er een optimale doorstroom aan informatie is.

Een psycholoog volgt het mentale welzijn van dichtbij op en biedt hierin ook ondersteuning aan bij het zorgteam.

Animatieteam

Een uitgebreid team van animatoren, orthopedagogen en ergotherapeuten zorgt voor een afwisselend aanbod van animatieactiviteiten.

Op alle afdelingen worden aangepaste activiteiten georganiseerd. Er worden ook regelmatig uitstappen georganiseerd met bezoeken aan steden, Plankendael, een mosselfestijn…

Kinesisten

Een team van kinesisten staat in voor de opvolging van de mobiliteit van onze cliënten en het beperken van valincidenten.

Hoteldienst

Onze hoteldienst zorgt voor de netheid van de kamers en de gemeenschappelijke ruimten. Ook de gemeenschappelijke delen van de assistentiewoningen worden door hen schoongemaakt.

Technische dienst

Deze dienst zorgt voor de vlotte werking van apparatuur en de algemene staat van het gebouw. Bij hen kunt u terecht voor het ophangen van muurdecoratie.

Administratief team

Deze medewerkers staan in voor het onthaal van bezoekers, leveranciers en cliënten. Zij zorgen voor een vlotte telefonische doorverwijzing en postbedeling.

Maandelijks zorgen zij voor de opmaak van de verblijfsnota’s van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen.