01 mrt 2014

Momentje, eerst een complimentje!

1 maart is internationale complimentendag


Trots dat we op hen mogen blijven rekenen!

Dat menen we uit de grond van ons hart en met complimentendag in het vooruitzicht laten we onze medewerkers en artsen dat ook graag expliciet weten.

Elke dag slaan binnen onze organisatie meer dan vierduizend medewerkers de handen in elkaar om u met de allerbeste zorg te omringen.  Het bruist op onze ziekenhuiscampussen en in onze woonzorgcentra van de bedrijvigheid.  Verpleeg- en zorgkundigen, artsen, logistieke medewerkers en ondersteunende diensten zijn voortdurend op zoek naar de veiligste en modernste manieren om zorg te verlenen. Maar ook aannemers, architecten en bouwvakkers bouwen steen voor steen aan  een veilige en geborgen toekomst voor GZA. Stuk voor stuk vormen onze medewerkers en artsen het kloppend hart en de ziel van GZA. En daar zijn wij oprecht blij mee. 

Elk huisje heeft zijn kruisje en ook bij ons loopt alles niet altijd van een leien dakje, dat weten we best. De financiële druk op de gezondheidssector en de aanloop naar onze accrediteringen maken de uitdagingen des te groter. Toch zetten we samen en vastberaden de volgende stappen naar een nog hogere beleving van zorg. Daar zijn we ontzettend fier op en dat verdient een compliment!

1 maart is internationale complimentendag en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Onze slogan voor die dag is niet bijster origineel maar wel diepgemeend: “Trots dat we op hen mogen blijven rekenen!”

Ben jij ook blij met iemand? Neem dan een momentje en geef hem of haar eerst even een complimentje! Want a compliment a day, keeps the doctor away… En het maakt het leven des te mooier.  ;-)

Vanwege de GZA directie
Dr. Etienne Wauters, afgevaardigd bestuurder GZA
Peter Mulkens, algemeen directeur GZA Ziekenhuizen
Lieve Van de Walle, algemeen directeur GZA Woonzorggroep
Jan Declerck, algemeen  directeur  ondersteunende diensten GZA
Willeke Dijkhoffz, directeur juridische zaken en patiënten-/bewonersrelaties
Koen De Gronckel, directeur financiën en datamanagement GZA
Geert Goossens, directeur personeel & communicatie GZA
Dr. Luc Van Looy, hoofdgeneesheer