16 nov 2015

GZA woonzorgcentrum Goudblomme rapt de seniorenweek in gang.


Een woonzorgcentrum saai? Niet het Antwerpse Goudblomme. Oma’s, opa’s en zorgverleners rappen er alsof ze nooit iets anders gedaan hebben. Naar aanleiding van de Seniorenweek laten ze met veel "swag" en trots hun Goudblomme Song en videoclip op de wereld los. Dat wonen en werken in de ouderenzorg niet saai of duf hoeft te zijn, is de boodschap. En dat de hele sector wel eens een bloemetje verdient deze week. Bewoners en medewerkers bundelden hun enthousiasme en muzikale talenten om deze week van de senioren gezwind en met een unieke kick off op gang te (t)rappen.

“Senioren die het fysiek of mentaal wat moeilijker hebben, kunnen ook nog van het leven genieten en plezier maken. Wij willen af van het negatieve beeld dat bestaat over het verblijf in een woonzorgcentrum en deze clip bewijst alvast dat het ook leuk, sfeervol en anders kan,” aldus Carolien Coomans (medewerkster en mede-initiatiefneemster van de Goudblomme Song).

Het is niet de eerste keer dat enkele bewoners van dit woonzorgcentrum in de spotlights staan. Enkele jaren geleden stonden ze ook al op de planken van de Antwerpse Opera.

Ook benieuwd naar al die "swag"? Surf dan snel naar https://youtu.be/WPg1c2Qj5Vo

Zij zijn van de Goudblomme, doe het hen maar na.