15 nov 2013

De nieuwe GZA Woonzorggroepwebsite

Vernieuwde website voor onze Woonzorggroep en al onze woonzorgcentra


Op 1 januari 2013 fusioneerden de vier woonzorgcentra van vzw Goudblomme met de vier woonzorgcentra van vzw GasthuisZusters Antwerpen. Op 1 januari 2014 zal ook woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Kalmthout zich bij onze groep aansluiten.

De woonzorggroep organiseert zijn zorg rondom en met de bewoner als middelpunt.
Samen bieden de acht huizen van GZA Woonzorggroep een thuis aan bijna 700 ouderen in de Antwerpse regio. Zij kunnen terecht in De Bijster (Essen), De Eeckhof (Antwerpen), De Swane (Antwerpen), De Zavel (Antwerpen), Goudblomme (Antwerpen), Sint-Bavo (Wilrijk), Sint-Camillus (Antwerpen) en Sint-Gabriël (Antwerpen) voor een gepersonaliseerde zorg op maat.

Alle antwoorden op verschillende zorgbehoeften

Vanaf vandaag beschikken zowel GZA Woonzorggroep als de acht verschillende woonzorgcentra over een eigen, volledig nieuwe website waarop u alle antwoorden op de verschillende zorgbehoeften terugvindt.

Zo voorziet GZA Woonzorggroep bijvoorbeeld kortverblijf, dagverblijf, eenheden voor beschermd wonen en assistentiewoningen.
Oudere personen met dementie maken de meerderheid van onze bewoners uit. In speciale leefgroepen trachten we aan hun wensen en noden tegemoet te komen .

Voor een volledig overzicht van ons zorgaanbod bezoekt u de website van GZA Woonzorggroep. Van daaruit kunt u ook doorklikken naar specifieke sites met informatie over elk woonzorgcentrum.