Voorstelling

Bent u 65 jaar of ouder? Woont u nog thuis en hebt u geen intensieve medische controle nodig, maar wel behoefte aan activatie, verzorging en/of toezicht? Dan bent u welkom in dagopvang Hollebeek. We richten ons tot personen met een beginnende dementie, ouderen met een lichamelijke zorgvraag en personen die nood hebben aan sociale contacten.

We bieden u dagelijks deskundige zorgverlening en animatie. We houden hierbij rekening met uw noden en stimuleren uw zelfstandigheid. Met aandacht voor cultuur sensitieve zorg op maat van u levensgewoonten, cultuur en religie.

Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Daarom trachten we de thuissituatie en mantelzorgers zo goed mogelijk te ondersteunen. We werken dan ook graag samen met uw huisarts en thuiszorgdiensten.

Dagverzorgingscentrum Hollebeek is gelegen op het gelijkvloers van woonzorgcampus Hollebeek en bereikbaar via een aparte ingang. Vervoer kan vlot tot bij de ingang rijden.

We zijn elke werkdag open van 8 tot 17 uur.

Er kan ook gebruik gemaakt worden maken van onze kapper, pedicure en manicure aan democratische prijzen. Kinesitherapie is inbegrepen naargelang uw situatie. (volledig of gedeeltelijk terugbetaald naargelang de zorggraad)
Elk ziekenfonds voorziet een tussenkomst in de dagprijs en mogelijks ook het vervoer. Informeer ernaar bij uw ziekenfonds.

Samen met u zoeken we naar het meest geschikte vervoer.